Atlantis FC

Az Atlantis FC hivatalos blog oldala

Friss topikok

Atlantis életképek - 10 éves csapatévforduló

HTML

Atlantis és a teknősbéka

2012.06.04. 16:42 | Ede [Atlantis] | Szólj hozzá!

Új Messi nem született (sokkal lényegesebb, hogy Németh Júlia világra jövetelével bővült az Atlantis-klán), de a közösségi vezetékek leporolásában sikeres volt a hagyományos várgesztesi kivonulás. A délutáni tornán a legzörejmentesebben működő Gigacz Attila-Loboda László-Marton László-Peltzer Márk négyes diadalmaskodott, a Kac Kac termékcsalád minipingpongjának eredményeiről viszont nincs információnk. Este Kelemen István átvehette a 2011 legjobb játékosának járó "Horváth-vándorserleget", majd az idei év embere cím tekintetében gyakorlatilag behozhatatlan előnyre tett szert Loboda László, akinek tejfölös túróval folyó hidegkonyhai kánaánja törölte a szótárból a táj(bor)jellegű csalamádés szarvaspörköltet, az évezredvég méltán elfeledett történéseit felelevenítő kvíze pedig elsőrangú szórakozást nyújtott (fényképünkön azok, Akik Büszkék Arra, Hogy Tudják, Melyik Évben Halt Meg Falco). 

 
Kultúrtörténeti vonatkozása a tavaszelőnek is volt: a MOM öltötte fel az antik számtani paradoxonban a lomhaságot jelképező teknősbéka jelmezét, mi viszont a Pontiac TransAm sebességével nem vádolható teknősbéka által megalázott quimbyt alakítottuk. A lassú és suta ellenséggel szemben három kapott gólnál is alulmaradtunk futásban (az egyik borzalom saját sarokrúgással startolt), és hiába tudtuk, hova kellene lőni a kapusnak, ha olyan önbizalomhiánnyal szabadultunk a labdától, mintha az bombát rejtene (Peltzer Vilmost utólag kellett tájékoztatni arról, hogy róla pattant be az első szépítő gól, a másikat szöglet után Horváth Tamás szerezte). Merészebb és pontosabb összjátékra törekedve kell hasznosítanunk a tapasztalatokat: a gyepmester például rendre kisípolja Peltzer Vilmos erőcentertolatását, aki emiatt legközelebb arra kényszerül, hogy firkáljon, mint Messi.
 
--
 
ATLANTIS – MOM 2-4 (1-3)
 
2012. április 15.
V.: Exfocista
Szurkolóink: 3 (Panni, Bence, Balázs)
 
ATLANTIS: Bresák 4.5 – Nagy 4, Marton 4.5, Kelemen 4.5, Horváth T. 4.5, Peltzer 4.5
Cs.: Zámbó 4.5
 
G.: Peltzer, Horváth T.
Gp.: Kelemen, Peltzer
 

Mérkőzésszám (2011/2012)
12Bresák Gyula
12Horváth Tamás
12Marton László
11Kelemen István
11Zámbó Balázs
10Balogh Attila
10Nagy Gábor
10Peltzer Vilmos
8Loboda László
3Máté Ferenc
1Gigacz Attila
1Horváth Zoltán

A bejegyzés trackback címe:

https://atlantis.blog.hu/api/trackback/id/tr674565111

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása