Atlantis FC

Az Atlantis FC hivatalos blog oldala

Friss topikok

Atlantis életképek - 10 éves csapatévforduló

HTML

Botondra várva

2011.10.15. 13:45 | Ede [Atlantis] | Szólj hozzá!

A támadótérfélen cirkáló labdarúgó teljesítményével rászolgált a klasszis jelzőre: kifogástalan labdakezelések, "passz vagy lövés" típusú szituációkban helyes döntések, azok hibátlan technikával történő végrehajtása, ráadásul mindez kellő agresszivitással előadva. Sajnos, a jelenet egy nappal a szezonnyitó előtt a nyéki Bresák-rezidencia hátsó füvesén játszódott, a kulcsfigura pedig jövő szeptemberben még csak az általános iskolát kezdi…

 
A messianisztikus elmélkedésre jó alkalmat adott a Mumus FC elleni vereség, amelyet lehangolóan reménytelen játékkal szenvedtünk el. Bár ígéretesen nyitottuk a 2011/2012-es bajnokságot (Nagy Gábor előreívelése jóformán hozzátapadt Horváth Tamás lábához, aki gólra váltotta a mutatós labdalevételt), később többször tiszta lövőhelyzetbe engedtük az ellenséget, és két kurtán elspiccelt labda is a hálóban kötött ki (érkezett is a "legalább normális lövésből kapnánk gólt" kifakadás, amely ezúttal nem a kiszolgáltatott Bresák Gyula, hanem a félszeg védelem bírálata volt). A feltámadáshoz szükséges erő hiányzott a csapatból, ezért egyelőre csak a délutáni ligába való átsorolás egyéb céljait tekintve könyvelhetünk el sikert (hatfős drukkerhad).
 
A korábbi időponttól ugyanis egyfelől a vasárnapi háború családi programmá szelídülését várjuk: feleségek és csemeték előtt talán kevesebb lesz a homloklebeny-sorvadással járó incidens, továbbá a fiatalok is könnyebben és szívesebben épülnek be a hiányposztokba (amelyek létezését kár tagadni). Ugyanakkor a rajongók ne siessenek a jelenkori csillagok ereklyéinek lecserélésével, mert minden nemes cél ellenére még hosszú évekig az első másfél évtized alapegyüttesének gyakran szenvedős focijával kell teljesítenünk, mielőtt az Atlantis-ifjak első nemzedéke (a bevezetőben megidézett Nagy Botond, továbbá Máté Bende és Loboda Bob) beteljesíti a minőségi frissítés reményét.
 
--
 
ATLANTIS –MUMUS FC 1-3 (1-1)
 
2011. szeptember 4.
Szurkolóink: 6 (Csilla, Balázs, Panni, Bence, Gabi, Bob I)
 
ATLANTIS: Bresák 4.5 – Nagy 5, Marton 5, Kelemen 4.5, Balogh 4.5, Horváth T. 4.5
Cs.: Loboda 4.5, Zámbó 4.5
 
G.: Horváth T.
Gp.: Nagy
 
--
 
SZURKOLÓINK (utolsó 52 hét)
Átlagos szurkolószám1,82
Balázs10
Ivett4
Csilla2
Panni2
Bence2
 

A bejegyzés trackback címe:

https://atlantis.blog.hu/api/trackback/id/tr823304926

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása