Atlantis FC

Az Atlantis FC hivatalos blog oldala

Friss topikok

Atlantis életképek - 10 éves csapatévforduló

HTML

Időzavar és születésnap

2011.09.10. 17:35 | Ede [Atlantis] | Szólj hozzá!

Nagy Gábor még legkevesebb kétsaroknyira volt a futballkomplexumtól, amikor Horváth Tamás és Peltzer Vilmos duettje már "kétsarkos" gólpasszal-góllal alázta sokkolta az RDC FC-t. A kiütés tünetei csak fokozatosan jelentkeztek, az elején az ellenség két közeli lövőhelyzetet is összeillesztett emberelőnyben, miközben Loboda László és Marton László hiányos öltözékét rendezgette az oldalvonal mellett (utóbbi később az öltözőben lényegében tematikus keretbe foglalta a napot, amikor Balogh Attila és közte gazdát cserélt egy intim ruhadarab). Összességében a szezon legkellemesebb perceit élvezhettük, Bresák Gyula makulátlan teljesítménnyel rakta az alapot, Balogh Attila több ízben hátvédposztról indulva szolgálta a közjót, elől pedig sorjáztak a kijátszott támadásokból komponált gólok, amelyek közül az utolsót talán már Nagy Gábor is megtekinthette.

 
Egy hét múlva Horváth Tamás volt a soros félretájékozódó, aki már órákkal a start előtt a büfé mellett füstölgött, ennek ellenére a teljes Atlantis-szal együtt csak a második játékrészben melegedett be. Az alsóház rangadóján energikusabban kezdett a Honvéd Budai, mi Bresák Gyula vezetésével inkább az előnyszabály rendeltetéséről és helyes alkalmazásáról a játékvezetői testülettel folytatott vitasorozat aznap esedékes fordulójára koncentráltunk. Kelemen István átadásnak szánt csúsztatása fordulópontot jelentett, tartós ostrom alá vettük a Budai várát, s az ellenség ezúttal örülhetett, hogy csak Marton László diszkrét perdítése jutott át a gólvonalon. Az értékes pontot ajánljuk a születésnapját ünneplő, ám buliját elhétnapolni kényszerülő Loboda Bobnak, illetve az Ismeretlen Apukának, aki Míra lányának világra jöttét a kiválasztottakkal sms-ben tudatta.
 
--
 
ATLANTIS – RDC FC 6-0 (2-0)
 
2011. május 1.
V.: Cybernáci
Szurkolóink: 2 (Balázs, Reti)
 
ATLANTIS: Bresák 7 – Kelemen 6.5, Balogh 6.5, Horváth T. 7, Peltzer 6.5
Cs.: Loboda 6.5, Marton 6.5
 
G.: Horváth T. (3), Peltzer (2), Balogh
Gp.: Balogh (2), Loboda, Horváth T., Peltzer
S.: Bresák
 
--
 
ATLANTIS – HONVÉD BUDAI 2-2 (1-2)
 
2011. május 8.
V.: Cybernáci
Szurkolóink: 0
 
ATLANTIS: Bresák 5.5 – Nagy 5.5, Marton 6, Kelemen 6, Balogh 5, Horváth T. 5
Cs.: Loboda 5.5, Zámbó 5
 
G.: Kelemen, Marton
Gp.: Loboda, Kelemen
 

A bejegyzés trackback címe:

https://atlantis.blog.hu/api/trackback/id/tr933216383

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása