Atlantis FC

Az Atlantis FC hivatalos blog oldala

Friss topikok

Atlantis életképek - 10 éves csapatévforduló

HTML

Ments a vízből katicákat

2011.08.13. 11:42 | Ede [Atlantis] | Szólj hozzá!

Szégyenletes módon a téli napfordulókor a katicabogárnak több pontja volt, mint az Atlantisnak. Ebben az utolsó forduló tavaszra tolódása mellett központi szerepet játszott az is, hogy a Bravo Edberg elleni adok-kapokból (amely kivételesen a mutatott futball tekintetében is értelmezhető volt) kedvezőtlenül jöttünk ki. Színvonalas támadójátékkal ragadtuk meg a mérkőzést, azaz kifejezetten sok helyzet közé pengés gólokat csomagoltunk: Peltzer Vilmos előbb bokából játszotta meg a szemfüles gólt perdítő Loboda Lászlót, majd egy szögletnél a lecövekelt bekkek között "fickándozva" növelte az előnyt, az egyenlítést követően pedig Horváth Tamás ért oda jobb külsővel lépésből egy igencsak hosszú lábat igénylő bedobásra. Az ütközet nem nélkülözte a nemes szenvedélyeket, és a küzdelem hevessége csak fokozódott, amikor a labda mellett több tücsköt-bogarat is eltaláltunk. A hajrában mindössze egy tömegbe hajított bedobás szerencsés irányváltásával kerültünk fel az eredményjelzőre, azonban ez kevésnek bizonyult a feltüzelt ellenség kitűnően eltalált bombáival szemben.

 
Az RDC FC elleni zárótalálkozó viszont maradéktalanul becsatolható az Atlantis majdani boldoggá avatási kérelméhez, mert vallási ceremóniákhoz illő (a misepezsgőről Németh Balázs gondoskodott) mértékletességgel őröltük fel a számottevő játékerővel nem rendelkező ellenséget. A diadalmenetben jóformán mindenki kellemes helyet talált (egyedül Balogh Attila mozgása idézte azt az életunt apát, akitől lámpaoltást követően is elvárja gyermeke a mese pontos felmondását), a fiesztát mesterhármassal a civilben előléptetett Horváth Tamás vezérelte, a beugró Horváth Zoltán pedig gólpasszal feledtette a hétközi 1-8-as fellépését.
 
Összességében a példátlanul terméketlen ősz és a továbbra is szalonképtelen magaviselet miatt 2010 végén kritikussá vált az Atlantis állapota.
 
--
 
ATLANTIS – BRAVO EDBERG 4-5 (2-1)
 
2010. október 31.
V.: Kovács L.
Szurkolóink: 1 (Ivett)
 
ATLANTIS: Bresák 5.5 – Nagy 5.5, Loboda 5.5, Kelemen 5.5, Balogh 5.5, Horváth T. 6
Cs.: Peltzer 6, Zámbó 5.5
G.: Loboda, Peltzer, Horváth T., öngól
Gp.: Kelemen (2), Peltzer, Balogh
 
--
 
ATLANTIS - RDC FC 5-1 (1-0)
 
2010. november 7.
V.: Töttösi
Szurkolónk: 1 (Balázs)
 
ATLANTIS: Bresák 6 – Horváth Z. 6, Marton 6, Kelemen 6, Horváth T. 6.5, Peltzer 6
Cs.: Balogh 5.5, Nagy 6
 
G.: Horváth T. (3), Peltzer, Kelemen
Gp.: Balogh, Horváth Z., Horváth T., Nagy

 

A bejegyzés trackback címe:

https://atlantis.blog.hu/api/trackback/id/tr123150582

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása