Atlantis FC

Az Atlantis FC hivatalos blog oldala

Friss topikok

Atlantis életképek - 10 éves csapatévforduló

HTML

Birkaiskola

2013.03.18. 16:20 | Ede [Atlantis] | Szólj hozzá!

"Ebben a csapatban mindenki jól véd?" – méltatta az ellenség Peltzer Vilmost, aki a német üzleti portya miatt hiányzó Bresák Gyulát helyettesítette. Megalapozott volt az elismerés, mert ugyan az első két lövés beakadt (a második védhetetlen volt), a pótkapus később több bravúrt is prezentált. Kényelmes fölényben a csapatunk sötét oldalát pontosan ismerő Csiga nem feszült meg, inkább a testi épséget óvó kényszerítőkkel gurigázott, mi pedig terelőkutya módjára kergettük a labdát. Valós esély nem volt a jobb eredményre, sőt, a tempó fonalát elhagyva a végén már csak az említett hálóőri aktivitással tartottuk a frontot. Az Atlantis másik legjobbja Loboda László volt, aki intelligens mezőnymunkáját a szezon első hátvédgóljával dekorálta. Rajta kívül a szürkeségből Balogh Attila tűnt ki, aki három ütemet késve az egyik csigába (azonfelül az egyébként is alacsony népszerűségi indexünkbe) rúgott bele, majd a sportszerűségtől távoli, ám saját műfajában magas színvonalú szóbeli csatolmánnyal addig bégettette az áldozatot, amíg páros sarokba állításra mentette a menthetetlent.

Leckének is beillett a produkció, a tananyag hasznosítása mégsem valószínű, mert csigaminőségben játszani sosem tudnánk – és ezért nem is szándékozunk.

--

ATLANTIS – TPS CSIGA 1-3 (0-2)

2012. október 14.

V.: Baseballsapkás

Szurkolóink: 2 (Balázs, Zsolti)

ATLANTIS: Peltzer – Nagy, Marton, Kelemen, Balogh, Horváth T.

Cs.: Loboda, Zámbó

G.: Loboda

K.: Balogh (2 perc)

A bejegyzés trackback címe:

https://atlantis.blog.hu/api/trackback/id/tr505143590

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása