Atlantis FC

Az Atlantis FC hivatalos blog oldala

Friss topikok

Atlantis életképek - 10 éves csapatévforduló

HTML

Keserű november

2013.05.26. 11:55 | Ede [Atlantis] | Szólj hozzá!

Véletlen vagy sem, a tavalyihoz kísértetiesen hasonló, gyatra novembert zártunk. Nem kizárt, hogy az enerváltságnak közösség-lélektani háttere is volt: mostanában az átalakított öltözőben egymástól alig hallótávolságon belül készülődünk, a mizsei különítményen pedig a társas vidéki elvonulás vágyában kifejeződő szeretethiány jelei mutatkoznak.

A Rikai ellen bizonyára a szeretet is kevés lett volna ahhoz, hogy a gyorsított eljárásban kiásott 0-3-as gödröt betemessük. Zámbó Balázs egy távoli suhintással még kezdeményezte az újraélesztést, de egy hálószaggató bomba elpusztította a feltámadás reményét. Sosem gondoltuk, hogy verhetetlenek vagyunk, ám az igazi keserűséget az okozta, hogy túl könnyen dobtuk be a törülközőt, elsősorban azért, mert a védelmünk nem működött, és a válságmenedzserként színre lépő Máté Ferenc javító szándékkal, ám egyeztetés nélkül bevetett zónázása is csak fokozta a fejetlenséget.

A VSC ellen legalább – felfelé kerekítve – tizenöt perc hírnév megadatott (Balogh Attila kapu elé csavart labdája gólba pattogott) a látványos összeomlás előtt, amelyben félpályán túlról (!) hazahajított bedobás kézbevétele miatti közvetett szabadrúgásból, saját szöglet kétérintéses megkontrázásából, ellenséges támadásnál kiagyalt védőcseréből összehozott gólok váltották a szimplán hibátlanul eltalált lövéseket. Peltzer Vilmos ugyan a pokolban is Peltzer Vilmos maradt, amikor az 1-7-nél elért fineszes találatát szóbeli törlesztéssel ünnepelte, de egyéb kárörömforrás nem akadt.

Szalonképes szavakkal megfogalmazhatatlan, hogy formánk lineáris extrapolációja milyen december felé navigálta volna az Atlantist, ezért történetesen jól jött, hogy foci helyett áprilisig pihentünk.

--

ATLANTIS – RIKAI HATALMASOK 1-5 (1-3)

2012. november 4.

V.: Katonagyerek

ATLANTIS: Bresák – Nagy, Marton, Kelemen, Balogh, Horváth T.

Cs.: Loboda, Máté, Peltzer, Zámbó

G.: Zámbó

Gp.: Kelemen

--

ATLANTIS – VSC 89 2-8 (1-4)

2012. november 11.

V.: Katonagyerek

Szurkolóink: 8 (Ildi, Panni, Bence, Rozi, Anett, Sári, Bende, Barna)

ATLANTIS: Bresák – Nagy, Marton, Kelemen, Balogh, Horváth T.

Cs.: Loboda, Máté, Peltzer, Zámbó

G.: Balogh, Peltzer

Gp.: Marton, Zámbó

A bejegyzés trackback címe:

https://atlantis.blog.hu/api/trackback/id/tr845318612

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása