Atlantis FC

Az Atlantis FC hivatalos blog oldala

Friss topikok

Atlantis életképek - 10 éves csapatévforduló

HTML

TPS Csiga - Atlantis 8:3 - 2008.06.29

2008.06.29. 20:34 | Atikoma | Szólj hozzá!

Egy éve történt, hogy egy duplázódó mérkőzésen talán a szezon legegyenletesebb teljesítményű mérkőzésén a Csigát 6:3-ra legyőztük, így beteljesítve a bajnokság kezdetén megálmodott dobogós hely célkitűzést.

Azóta a TPS Csiga erősebb lett, mi meg jóval gyengébbek, az előző mérkőzés is 3:7-tel zárult, itt sem vártunk különösebben jó eredményt, 1 cserével, 3 légióssal felállva nem 3 ponttal számoltuk a sípszó utáni matekot.

Igazából a mérkőzés röviden összefoglalható: a Csiga struktúráltan, ügyesen passzolgatva, helyenként kifejezetten ötletesen játszott, mi nem. Ehhez képest az első félidő 1:3-al zártuk, hozzátéve, hogy az utolsó Csiga gól már az első játékidő hivatalos 20 perce után született.

Nem találtunk magunkra egyetlen percig sem, egy-két szép helyzetet kivéve (Peti illetve Kósza) nemhogy a saját játékunkat, de még a football nevű játékot se nagyon játszottuk. A tényszerűség kedvéért 6:5 lenne az igazságos eredmény, mert 2 öngólt is sikerült összehozni, ellenben a korábban mérkőzésen is előkerült Sulc (mert így írtuk már egyszer...) harmat pattintott be a hosszú kapufa mellett támaszkodva úgy, hogy ember nem volt a közelében. Ez mindent elmond az emberfogásunkról.

Gyula két szükségszerű kicsúszása adta a mérkőzés egyetlen igazi érdekességét; Sulc éppen cserébe ülve szurkolói mivoltomban vetett szememre (igazából még apja faszázott is, amit prompt visszakapott), azaz, hogy folyamatosan magyarázok és hogy nem vagyok igazságos. Ezt még most sem értem, de szóvá tettem, hogy ugye én lenni szurkoló, aki nem lenni igazságos, mert SZURKOLÓ azaz elfogult. Gyula emberes védésein kívűl (dupla ennyit is kaphattunk volna akár), már-már szánalmas, hogy ez volt a legérdekesebb része a mérkőzésnek Atlantis szemszögből, de ez van.

Tekintettel arra, hogy nem fogom visszanézni a felvételt (csak GB pazarlás volt) nem tudom kik rúgták a gólokat, de talán nem is érdekes ez most.

Jövő hét NO CFC, ott eldől minden. Egy bronzérem kárpótolhat Bennünket a rengeteg hiányzóért, küzdelemért, sérülésért. De ott ennél sokkal jobban kell majd figyelni, azaz:

"FEGYELEM ÉS FIGYELEM!"

A bejegyzés trackback címe:

https://atlantis.blog.hu/api/trackback/id/tr36545091

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása