Atlantis FC

Az Atlantis FC hivatalos blog oldala

Friss topikok

Atlantis életképek - 10 éves csapatévforduló

HTML

Tökmindegy... - vagy mégsem? - 2008.február 3. Tökmindegy - Atlantis 1:1

2008.02.03. 21:44 | Atikoma | Szólj hozzá!

A mai estével elszállt az utolsó, még elméleti lehetőségünk is a felsőházi utolsó, azaz 6. pozíció megszerzésére. Kemény, nagyiramú mérkőzésen a szezon harmadik egálját is elszenvedve, nem arról szól a történet, hogy zsebbe volt a három pont, illetve mégis.

Mindent bevetettünk, még a régi-új kameraérzékenységi trükköt is, hiába. Nagyjából kiegyenlített küzdelem mellett már az összecsapás elején látszott, hogy egygólos mérkőzéssel állunk szembe (ismét). Az első félidőben az ellenfél többször került helyzetbe, mint mi, a teljes pályás letámadásunk kicsit merész, de eredményes volt, legalábbis a támadásépítés akadályozások terén. Sajnos több helyzetet is elpuskáztunk, ellenben a második félidő vége felé Mágnes visszamágneseződött és egy erőből belőtt szögletre nagyon jól érkezett (a védője sajnos lemaradt, ami lehet, hogy annak köszönhető, hogy nem értette, hogyan lehet, hogy egy támadó többet szabálytalankodik gólszerzési szándékkal, mint ő védelmi törekvésből) és izomból előnyt szerzett nekünk.

Egy második góllal többször lett volna lehetőségünk bebiztosítani a győzelemet, ez azonban nem jött össze és a football örök törvényei alapján a sors bosszúja nem maradt el. Fél perccel a meccs lefújása előtt egy "szokásos" kapusfeldobás a centerező, nem nagydarab, de ügyes és gyors embernek, aki jobbra húzva elgurított a hosszúba.

A 2007/2008-as Tippmix Futballaréna Téli Sátras bajnokságának első etapja után az eredményünk:

Helyezés   Mérkőzés   Nyert   Döntetlen   Vesztes   Gólarány   Pontszám

7 körül      11                4         3               4           19-18      15

Ez alapján irány az alsóház, ami talán nem is olyan nagy baj...

A bejegyzés trackback címe:

https://atlantis.blog.hu/api/trackback/id/tr70323782

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása