Atlantis FC

Az Atlantis FC hivatalos blog oldala

Friss topikok

Atlantis életképek - 10 éves csapatévforduló

HTML

Variációk 3-2-re

2011.08.27. 13:16 | Ede [Atlantis] | Szólj hozzá!

Győzelem az utolsó percben. Kisnyugdíjas iramban formás támadásokkal alakítottunk ki helyzeteket a No C FC ellen. A megállapítás első ránézésre pozitív eleme tulajdonképpen evidencia a focicsapatra romokban sem emlékeztető ellenség aktuális helyzetének ismeretében, az öreguras tempó átvétele viszont még akkor is súlyos kritika, ha figyelembe vesszük, hogy Peltzer Vilmos lábát a délelőtt Fannival végigsprintelt babamaraton, Zámbó Balázs koncentrálóképességét az aznapi hármas keresztelő élménye gyengítette. Az elszivárgó pontokat Horváth Tamás mentette meg, aki a langyos labdázás befejezéseként felvállalt egy ütközést és a meglepett hátvédek között kikaparta a győztes találatot. Ennek ellenére ezt a két csapatot gyaníthatóan nem sírná vissza a futballvilág, ha a frissen átfestett turistajelzéseket követve örökre eltévednek a Visegrád környéki rengetegben…

 
Vereség 2-0-s vezetésről. A II. Hantos Máté-emléktorna bronzrangadója fontos kihatással volt a Linux elleni összecsapásra: a szombaton meghúzódó Balogh Attila vasárnap otthonában húzódott meg, a (belsőleg) tizenöt évvel ezelőtti önmagát idéző Zámbó Balázs olyan magabiztosan és tudatosan lőtte ki a rövid alsót, mintha az eggyel magasabb évfolyam ellen küzdene, a négy sör ballasztjától megszabadult Horváth Tamás pontos bedobással találta meg Nagy Gábor kapásbombára lendülő balját, és így tovább. Egyébként is mindegyik bedobásunk és szögletünk után ziccer alakult ki, ezért a pontatlanul kivitelezett letámadás miatt kesergő Marton Lászlón kívül senki sem esett kétségbe a szépítő gól után. Tévedés volt, mert a villámgyors egyenlítést követően a Linux szigorított védekezésén, ezzel egyidejűleg ölte meg az előnyben bemutatott iskolázott passzjátékunkat, illetve ingerelte a taktikai faultokra érzékeny idegrendszerünket. Az aranygólt elszenvedő csapatunkat minimális mértékben vigasztalhatja a rájátszásban való visszavágás lehetősége, amelyet az apróbb szóváltásba keveredő Nagy Gábor kifejezetten előjegyzett a naptárában.
 
--
 
ATLANTIS – NO C FC 3-2 (2-1)
 
2011. április 10.
V.: Cybernáci
Szurkolóink: 2 (Dorka, Balázs)
 
ATLANTIS: Bresák 5.5 – Nagy 5.5, Marton 5.5, Kelemen 5.5, Balogh 5, Horváth T. 5.5
Cs.: Peltzer 5, Zámbó 5
 
G.: Horváth T. (2), Nagy
 
--
 
ATLANTIS – LINUX 2-3 (2-2)
 
2011. április 17.
V.: Provokátor
Szurkolóink: 1 (Balázs)
 
ATLANTIS: Bresák 5 – Nagy 5.5, Marton 5, Kelemen 5.5, Horváth T. 4.5, Peltzer 4.5
Cs.: Loboda 5, Zámbó 5
 
G.: Nagy, Zámbó
Gp.: Horváth T., Kelemen

 

A bejegyzés trackback címe:

https://atlantis.blog.hu/api/trackback/id/tr583183746

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása