Atlantis FC

Az Atlantis FC hivatalos blog oldala

Friss topikok

Atlantis életképek - 10 éves csapatévforduló

HTML

Az Atlantis és a Félvér Herceg

2011.05.19. 13:01 | Ede [Atlantis] | Szólj hozzá!

Zaklatott epizód szorította háttérbe ponttalansági szériánkat a Calcio Mardoni elleni meccsen, amikor példátlan módon durva tettlegességben csapódott ki a feszültség. Értesüléseink másodkézből származnak, ezért meghatározhatatlan, hogy méltányos volt-e az ellenség erőcsatárának négymeccses eltiltása, majd az ítélet állítólagos rasszista töltetű megjegyzések figyelembevételével történő enyhítése. Mindenesetre a fegyelmi ülés a meghallgatásunk nélkül zajlott.

 
Noha a szakvezetés a hatodik fordulótól a kihívások enyhülését jósolta, gyorsan kiderült, hogy az ismételten erősítő NAH immár érett arra, hogy tucatnyi nyeretlen összecsapás után megszerezze első győzelmét az Atlantis ellen. Balogh Attila villámgyors szólógóljának jelentőségét percek alatt semmivé foszlatta a védelmünk alapemberei által elkövetett három súlyos egyéni hiba, Horváth Tamás szépítőfejesével pedig részünkről annak ellenére befejeződött a gólveszélyokozás, hogy egy félidőt még a játéktéren kellett töltenünk. A megérdemelt vereség után már felsejlett annak a veszélye, hogy nyeretlen tortúránk állomásainak száma egyszer majd Harry Potter történetének fordulatait is meghaladja.
 
--
 
ATLANTIS – NAH 2-4 (2-3)
 
2010. október 10.
V.: Töttösi
Szurkolóink: 1 (Balázs)
 
ATLANTIS: Bresák 5 – Nagy 5, Marton 5, Kelemen 5, Balogh 5.5, Horváth T. 5
Cs.: Peltzer 5.5, Zámbó 5
 
G.: Balogh, Horváth T.
Gp.: Kelemen
 
--
 
ATLANTIS – CALCIO MARDONI 0-4
 
2010. október 3.
 
ATLANTIS: Bresák – Balogh, Horváth T., Horváth Zs., Loboda, Marton, Nagy, Peltzer, Zámbó

 

A bejegyzés trackback címe:

https://atlantis.blog.hu/api/trackback/id/tr232916524

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása