Atlantis FC

Az Atlantis FC hivatalos blog oldala

Friss topikok

Atlantis életképek - 10 éves csapatévforduló

HTML

Légy fair mindhalálig

2011.05.08. 17:50 | Ede [Atlantis] | Szólj hozzá!

A mai napig nem derült ki, hogy az idilli hangulatot Horváth Zsolték hozták-e a vasárnapi (nem saját) keresztelőről vagy inkább Máté Ferenc elvétve felbukkanó személyének erőszakmentes darázsa csípte meg a társaságot, de a listavezető Üvöltő Halak elleni meccset komolyabb szabálytalanságok nélkül, footballra törekedve hajtottuk végig. Pedig egyre nehezebb kiesnünk a nekünk rendelt szerepből: az előző héten érzékelhettük, hogy egyes ellenségek már stratégiát konstruálnak az Atlantis szigetét elnyelni látszó negatív hype köré, és színlelt eldőlésekkel oly mértékben orruknál fogva vezetik az említett borzalmas hírnév miatt erre fogékony sípmestereket, hogy azok még Marton László sportemberi jellemét is képesek a szándékos könyöklés vádjával összekapcsolni.

 
A pozitív játékszemlélet küzdelmes első játékrészt hozott, amelyben egy hosszúra berobbanó figura kivételével sikerült kellően szigorúan követni a Halak támadóit. A meccs közepétől viszont a két mezőnysornak megfelelő létszámban már hasonlóan pörgött a csapat, mint évtizede a Százház utcában, amikor a két négyes valóban ötperces rendben váltotta egymást. Az Atlantis játéka ekkor már a gólhelyzetektől szikrázott (az oltásban többnyire a házi gólkirály, Horváth Tamás "jeleskedett"), és egészen a befejező percekig kellett várni az álkatarzisra, amikor Balogh Attila bekotorta az egyenlítő találatot. Nehéz megemészteni, hogy másodperceken belül mégis minden fáradozás kárba ment egy pocsék védelmi váltás miatt...
 
Habár ezen a mérkőzésen kétségkívül a "My game is fair play" nemzetközi recept szerint főztünk, a fogyasztást követően mégis keserű maradt a szájíz.
 
--
 
ATLANTIS – ÜVÖLTŐ HALAK 1-2 (0-1)
 
2010. szeptember 26.
V.: Kovács L.
Szurkolóink: 2 (Ivett, Dóri)
 
ATLANTIS: Bresák 6.5 – Nagy 6.5, Loboda 6.5, Kelemen 6.5, Balogh 6.5, Horváth T. 6
Cs.: Horváth Zs. 6.5, Marton 6.5, Máté 6.5, Peltzer 6, Zámbó 6
 
G.: Balogh
Gp.: Horváth T.
 
--
 
ATLANTIS – SZEMÉREM AJAX 1-2
 
2010. szeptember 19.
 
ATLANTIS: Bresák – Balogh, Horváth T., Horváth Zs., Loboda, Marton, Nagy, Peltzer, Zámbó
 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://atlantis.blog.hu/api/trackback/id/tr192887735

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása