Atlantis FC

Az Atlantis FC hivatalos blog oldala

Friss topikok

Atlantis életképek - 10 éves csapatévforduló

HTML

Minden botnak a végén a feje (rendezői változat)

2011.01.28. 10:57 | Ede [Atlantis] | Szólj hozzá!

Féléven túli lemaradás okán összevont bejegyzésben köszönünk el a 2009/2010-es bokavadászattól – talán nem is érdemel regényfolyamot a kedvetlenséggel átitatott idényzárás, amelynek több momentumában megmutatkoztak az őszi agyfogyatkozás előjelei is. Sérülések (főképp Horváth Zsolt tartós hiánya) és strandszezon tizedelte seregünk egyre nehezebben sorakozott fel a sokadik komolytalan bónuszkörre, melynek következtében kínos és meglepően csendben tűrt oktatásokban is részesültünk (Csiga, Nasa Usa). Annál zajosabb volt a Jogo Bonito elleni derbi: 1-2-es állásnál, de egyenlítést ígérő játékszakaszban robbant a két feltüzelt társulat, és bár ezúttal legfeljebb felesben vétkeztünk, a kettős leléptetés utáni bíróközi leminősítés (BB, azaz bunkó és balhés kategória) borús jövőképet vetített elénk.

Az emlékmérleg ékesebb serpenyőjébe a kis túlzással az év egyetlen igazán nyári hétvégéjére időzített Fóti Napok kerül, ahol a sörnyitót és a fakanalat jól forgató Nagy-családnak, illetve a grillrácsot szakavatottan kezelő Bresák Gyulának köszönhetően torok és gyomor nem maradt szárazon, továbbá megéltük, hogy futballblogger bukkan fel a közszolgálati tévéstúdióban, de nem értettük, hogy miért nem Peltzer Vilmos a kiválasztott. A pályáról szívesen idézhetjük fel a folyamatosan izmosodó, ám ellenünk továbbra is nyeretlen NAH elleni meccset, amelyet autentikus atlantiszos küzdéssel többször is meg tudtunk nyerni, illetve a Városliget FC felejthetetlen megregulázását, amelynek történetét Ati koma korábban már lejegyezte.

Ha szimplán a "7. ATLANTIS 19 10 4 5 50-39 34 pont" karaktersorozat alapján mondunk ítéletet a bajnoki szezonról, nincs szégyenkeznivalónk, ráadásul később kiderült, hogy ezzel az összefoglalóval a 2010-es év dicsőségesebb félévét zártuk le.
 
--
 
ATLANTIS – TPS CSIGA 1-5
2010. június 6.
G.: Horváth T.
Gp.: Marton
 
ATLANTIS – JOGO BONITO 1-2 (0-2) – félbeszakadt
2010. június 13.
 
ATLANTIS – NAH 4-3 (1-1)
2010. június 20.
Szurkolóink: 2 (Balázs, Zsolt)
G.: Horváth T. (2), Kelemen, Nagy
Gp.: Peltzer (2), Marton, Nagy
 
ATLANTIS – NASA USA 2-7
2010. június 27.
 
ATLANTIS – VÁROSLIGET FC 2-1
2010. július 11.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://atlantis.blog.hu/api/trackback/id/tr12620234

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása