Atlantis FC

Az Atlantis FC hivatalos blog oldala

Friss topikok

Atlantis életképek - 10 éves csapatévforduló

HTML

Újracsíkos

2010.10.11. 08:18 | Ede [Atlantis] | Szólj hozzá!

Felettébb jól mutatott a szorgalmasan melegítő Atlantis gárdája (néhány perc és több segítő célzás után még Árpi fejében is felismerésig feszítette az agyi pályákat a nevezésídíj-hátralékunk ténye és a renovált külcsín közötti ellentmondás), ugyanis a bő három esztendőt szolgált első és az 1999-ben (!) debütált második mezgarnitúra után újabb szerelést kezdhet el tisztelni és/vagy inkább rettegni a sportaréna világa. A dicséretes egységben megrendelt fekete nadrággal kiegészülő öltözet mintázatát a hőskor "börtönválogatottja" előtti tisztelgés (bár ősszel majd az is kiderül, hogy a fekete-fehér csíkozás rejtett náci szimbólum…), az alapverzió ujjhosszát a globális felmelegedésre való felkészülés indokolta (ha hihetünk a két felirat nélküli mez összekeverésével jelentkező sorsnak, Balogh Attila hűvösebb, Horváth Tamás a vártnál forróbb évtizednek néz elébe). Reményeink szerint önmagában erősíti az Atlantis egységét az a szemre kellemes fejlemény, hogy az utóbbi évtized visszatérői és az alaptaggá váló mizsei tandem tagjai végre félretehetik a fekete-fehér kombinációt különféle módon közelíteni igyekvő pótpólókat.

 
Az első fellépés alapján nem volt teljesen hasztalan a befektetés, sőt a listavezető Üvöltő Halak ellen ezúttal a szűk vereségnél is többet érdemeltünk volna. A szezon további részére kidőlt Horváth Zsolt nélküli védelem sikeresen elfojtotta az ellenség kombinációit és javarészt kilátástalan lövőpozíciókba szorította ki a Halak sztártámadóját (furcsa módon az egyetlen gól látszólag veszélytelen pontról – jobbról, bal spiccel – született). Húsz-huszonöt perc után kezdtünk hinni a pontszerzésben, Marton László zseniális beindulásai után sorjáztak is a helyzetek, de mindegyik kimaradt, köztük a hajrában kezezésért jogosan ítélt büntető is (a végrehajtást Horváth Tamás vállalta), ezért az új szerelés első gólörömére egy hetet várni kellett.
 
--
 
ATLANTIS – ÜVÖLTŐ HALAK 0-1 (0-1)
 
2010. május 9.
V.: Cybernáci
Szurkolóink: 2 (Ivett, Balázs)
 
ATLANTIS: Bresák 6.5 – Nagy 6.5, Marton 7, Kelemen 6.5, Balogh 6, Horváth T. 6
Cs.: Loboda 7, Peltzer 6.5, Zámbó 6
 
S.: Balogh

 

A bejegyzés trackback címe:

https://atlantis.blog.hu/api/trackback/id/tr982362040

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása