Atlantis FC

Az Atlantis FC hivatalos blog oldala

Friss topikok

Atlantis életképek - 10 éves csapatévforduló

HTML

2007.09.23 RD FC mérkőzés

2007.10.01. 03:20 | Atikoma | Szólj hozzá!

Doggy game. Azt lehetett sejteni, hogy Vilmos (Csaba) barátunknak nem lesz egyszerű mérkőzése, de hogy jómagam is csak 13 percet tölthetek a kiváló minőségű műfűvön, jómagam sem gondoltam. És ez még bőven azelőtt volt, hogy békaemberekkel találkoztam volna. Jó, mondjuk azt meg nopláne nem sejtettem, hogy a békaemberek Argentín mezbe öltöznek, össze-vissza sípolgatnak és nehezen viselik, hogy anatómiai leírást kapnak önmagukról (e.g. majomfejű), de a lényeg a lényeg, hogy a kiállítás ellenére, vagy annak köszönhetően a csapat bedarálta a kötelező kört, 6:1-es jóváírással.

Azóta persze nem néztünk utána, de már lehet, hogy nem is találunk rá bizonyítékot, mindenesetre meg vagyunk róla győződve, hogy Vilmos (Csaba) személygépjárműve az tengerentúli ereklyemaffia áldozata lett, akik már rég kiárulták az utolsó csavarig a Skoda Fabiát az e-Bay-en és különböző szupertitkos földalatti aukciókon (a kutyaviadal szünetében). Fellogózták, hogy original "Peltzer", hozzácsaptak egy kis Professional Services-t, mert nehéz ám beletenni egy Skoda hajtástengelyét egy Dodge-ba, aztán hadd licitáljanak a jónépek.

A vasárnap másik fontos tanulsága a házi sörcsapoló árazási politikájának felderítése volt, kiváló hálóőrünk (a statisztikákban legalább második) Gyula (aka Ben Kubin) komoly gyakorlati kutatás után matematikai tételek tömkelegének felhasználásával dokumentáltan bebizonyította, hogy EGYÁLTALÁN nem olcsóbb a házicsapolt sör, mint az üvegesen / dobozosan vásárolt. Sőt! A sörcsap pénzügyi értéke nemhogy megtérülne, de még addícionális költséget okoz felhasználójának, mert a belevaló 4 literes sörhordót nem lehet akárhol kapni (logisztikai extraköltség), illetve megfelelő felhasználáshoz elő kell hűteni, és még legalább 1 napot kell magában a sörcsapban tartani (elektromos áram költsége 2x, elveszett haszon (a sörhordó helyett lehetne finom saláta a hűtőben, illetve a hűtés alatt megivott dobozos sör mennyisége és hatása). Mikrogazdaságilag képzett kollégáknak tehát nem ajánlott ezen beruházás, viszont hihetetlen élmény otthon sört csapolni, úgyhogy ezt kell beárazni a vásárlási aktivitás előtt.

Ami nem fontos, de megjegyzendő élmény még: bizonyos békaemberek esetében nem meglepő, hogy autonóm módon új szabályok jönnek létre a kispályás labdarúgás témakörében, mint például a helytelen elvégzett kirúgás restrikció nélküli megismétlési lehetősége, a bíró sporttárs által kikért sorfalállítás, illetve szintén a bíró sporttárs elleni kapusbeállítás visszaellenőrzése. Mindig tanul az ember.

A bejegyzés trackback címe:

https://atlantis.blog.hu/api/trackback/id/tr7182026

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása