Atlantis FC

Az Atlantis FC hivatalos blog oldala

Friss topikok

Atlantis életképek - 10 éves csapatévforduló

HTML

Nem minden vastaps

2011.11.12. 22:11 | Ede [Atlantis] | Szólj hozzá!

A levegőben terjedhetett az élmény ígérete a budapesti agglomerációban; mással nehezen magyarázható, hogy miért választották pártolóink egymástól függetlenül családi kikapcsolódásnak a vasárnap délutáni összecsapást. A tartalom méltó volt a rekordgyanús körítéshez, eredményesen jöttünk ki az első félidő fordulópontjaiból (Horváth Tamás és Balogh Attila is a léc alá küldte a labdát a saját helyzeténél, miközben az ellenség büntetőt hibázott), ami elegendő volt a legjobbja nélkül erőtlen és kissé szétszórt VSC emlékezetes megtöréséhez. Már az sem volt mindennapi pillanat, amikor Peltzer Vilmos, Zámbó Balázs és Máté Ferenc dél-amerikai stílusú labdaérintésekben bővelkedő kombinációja után "Mágnes" ballal becsavarta a harmadikat (a lelátón Gigacz Attila nem fogta vissza magát, és a csapat legendáriumában előkelő helyen nyilvántartott "Harlem" kurjantással ünnepelt), a lefújást követő tetszésnyilvánítás hallatán pedig szem és alsónadrág sem maradt szárazon - utóbbi esetében megengedett a váladékozás metaforikus értelmezése is a másnapi emailváltás "a vastaps a végén, az beszarás volt" szállóigéje alapján.

 
Alaposan rontottak a képen a következő két játéknap vereségei, főképp a semmi extrát nem mutató Városliget elleni fiaskó, amely másként is alakulhatott volna, ha úgy küzdünk, ahogyan a(z állat)neves egyletek ellen szoktunk. A fuballintelligens mozgásra és kényszerítőkre alapozott játékával jóval esélyesebb Csiga ellen dicséretesen haraptunk, és mázlis szépítéssel (Balogh Attilát bokán lőtte a védő) sokáig meccsben maradtunk. 1-2-nél a két kapus felváltva dobálta magát és a bravúrokat, végül több megúszott veszély és elúszott esély után az ellenség felé billent az ütközet mérlege. Nézőtéri ünnep helyett csak egy szócsatás hétköznapban volt részünk, avagy egy vitorlának beillő orr zsírdisznót szimatolt.
 
--
 
ATLANTIS – VSC 89 5-1 (2-0)
 
2011. szeptember 11.
V.: Töttösi
Szurkolóink: 20 (Ildi, Panni, Bence, Rozi, Gigi, Anna, Gergő, Bogi, Fanni, Márkó barátnője, Márkó, Csilla, Balázs, Bence, Balázs édesapja, Luca, Boti, Reti apósa, Bende, Barna)
 
ATLANTIS: Bresák 7.5 – Nagy 7.5, Marton 8, Kelemen 7.5, Balogh 8, Horváth T. 8.5
Cs.: Máté 8.5, Peltzer 7.5, Zámbó 7.5
 
G.: Horváth T. (3), Balogh, Máté
Gp.: Bresák, Zámbó, Máté, Balogh
 
--
 
ATLANTIS – VÁROSLIGET FC 1-2
 
2011. szeptember 18.
 
ATLANTIS: Bresák – Balogh, Horváth T., Horváth Z., Loboda, Marton, Peltzer, Zámbó
 
G.: Zámbó
Gp.: Peltzer
 
--
 
ATLANTIS – TPS CSIGA 2-5 (1-2)
 
2011. szeptember 25.
V.: Töttösi
Szurkolóink: 5 (Csilla, Balázs, Barna, Gabi, Bob I)
 
ATLANTIS: Bresák 6 – Nagy 5, Marton 5.5, Kelemen 5.5, Balogh 5.5, Horváth T. 5
Cs.: Loboda 5, Máté 5, Peltzer 5
 
G.: Balogh, Horváth T.
Gp.: Kelemen
 
--
 
Góllövők (2011/2012)
Horváth Tamás5
Balogh Attila2
Máté Ferenc1
Zámbó Balázs1
 

A bejegyzés trackback címe:

https://atlantis.blog.hu/api/trackback/id/tr73373544

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása